Лого https://uaserial.net

Marvel Studios підтверджує, що зйомки «Жінки-Халка» і «Місячного лицаря» розпочнуться найближчим часом

0
403

Перший сезон «Ванди/Віжн» завершується, «Сокіл і Зимовий Солдат» готується до дебюту, але робота в стінах Marvel Studios не зупиняється ні на хвилину.

Хоч пандемія коронавируса зі зрозумілих причин загальмувала зйомки повнометражних фільмів, у випадку з телесеріалами можливостей для продовження виробництва залишилося куди більше, оскільки цей формат дозволяє застосовувати суворіші протоколи для забезпечення здоров'я і безпеки співробітників. І напередодні з'ясувалося, які плани на подальшу роботу є у Кевіна Файг.

Як повідомив у своєму Twitter представник видання The Hollywood Reporter Аарон Коуч, зараз глава студії знаходиться на зйомках майбутнього фільму «Міс Марвел», а вже через кілька тижнів розпочнеться виробництво і «Жінки-Халка». Слідом за ним стартують зйомки «Місячного лицаря». Виходячи з цього графіка, можна припустити, що фанати отримають перші офіційні погляди на проекти вже в кінці цього року, хоча вони, ймовірно, не з'являться на Disney+ до 2022-го.

Уже відомо, що головну роль в «Жінці-Халк» зіграє Тетяна Маслані, а в «Місячному лицаря» - Оскар Айзек. Поки незрозуміло, які саме сюжетні лінії коміксів отримають адаптацію, зате Кевін Файг раніше натякнув, що обидва серіали триватимуть приблизно по шість годин, хоча кількість епізодів в них буде різним. «Ми розглядаємо розробку дев'яти або десяти півгодинних епізодів. Наприклад, «Жінка-Халк» буде включати десять 30-хвилинних серій », - заявив бос Marvel в інтерв'ю Collider.

Поки найближчим шоу на Disney+ залишається «Сокіл і Зимовий Солдат» - його реліз намічений на 18 березня.


Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Marvel Studios підтверджує, що зйомки «Жінки-Халка» і «Місячного лицаря» розпочнуться найближчим часом