Лого https://uaserial.net

Канал AMC випустив трихвилинне превью нових серій «Ходячих мерців»

0
584

До прем'єри додаткових епізодів 10-го сезону «Ходячих мерців» залишилося всього кілька днів, тому кабельний канал AMC зараз в посиленому режимі рекламує повернення своєї флагманської зомбі-драми. На цей раз в мережі з'явився трихвилинний превью-ролик до майбутніх бонусним серіям, що супроводжує коментарями творців.

Виробництво продовження проходило в дещо іншій обстановці. Через пандемії коронавируса в знімальну групу увійшли тільки найнеобхідніші люди. На майданчику не було присутнє жодного зайвого людини. В якомусь сенсі цей підхід пішов на користь і розповіді, так як заплановані міні-сюжети будуть більш інтимного характеру, тобто зосередяться на особистих історіях окремих героїв.

Дія розвернеться відразу після масштабного конфлікту з кланом шепочуть. Автори обіцяють показати приквел-епізод з дружиною Нігай (Джеффрі Дін Морган), а також детально зосередитися на його відносинах з Меггі (Лорен Коен). Крім того, в одній із серій в центрі уваги опиняться Гебріел Стоукc (Сет Гілліам) і Аарон (Росс Маркуанд), яким належить зіткнутися з божевільним по імені Мейс у виконанні Роберта Патріка. І, зрозуміло, свою частку екранного часу отримають Керол (Мелісса МакБрайд) і Деріл (Норман Рідус).

Прем'єра першого з нових епізодів відбудеться на AMC вже 28 лютого.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Канал AMC випустив трихвилинне превью нових серій «Ходячих мерців»