Лого https://uaserial.net

«Вона почне війну»: вийшов тизер 4-го сезону «Оповідь служниці»

0
399

Новий сезон вийде вже 28 квітня

Стрімінговий сервіс Hulu поділився тизером нового сезону «Оповідь служниці». Головна героїня, Джун Осборн, стане лідером повстанської партії, щоб почати боротьбу проти існуючого режиму. Прем'єра нового сезону відбудеться 28 квітня, в ньому буде 10 серій. У відеоролику опубліковані деякі кадри з продовження історії.

Осборн не намагатиметься втекти від влади Гілеада. Вона «завдасть удару у відповідь Гілеада як лютий лідер повстанців, але ризики, на які вона йде, приносять несподівані і небезпечні нові проблеми», - йдеться в тізері. У прагненні до помсти і справедливості Джун розв'яже війну з чинним режимом. «Мене звуть Джун Осборн. Я громадянка Сполучених Штатів », - говорить вона за кадром, в якому канадський прапор майорить на причалі.

Заснований на однойменному романі Маргарет Етвуд, серіал розповідає про антиутопічному державі під назвою Гілеад після Другої громадянської війни в США, де багато людей залишилися марними. Жінок, які можуть виносити і народити дітей, використовують як служниць. Після народження дитини його забирають у служниці і поміщають в одну з впливових сімей. Кінокартина отримала премію «Еммі» як кращий драматичний серіал, а також «Золотий глобус» як кращий серіал.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Вона почне війну»: вийшов тизер 4-го сезону «Оповідь служниці»