Лого https://uaserial.net

Netflix продовжив серіал «Еліта» на п'ятий сезон

0
483

У ньому дебютують два нових персонажа

Стрімінговий сервіс продовжить розповідати історію учнів престижної іспанської школи «Лас-Енсінас». Підліткова кримінальна драма «Еліта» отримала продовження на п'ятий сезон ще до прем'єри четвертого. Про те, що іспаномовний хіт від Netflix отримав ще один сезон, повідомляє видання Deadline. Пізніше інформація була підтверджена в офіційному Twitter-акаунті Netflix. Очікується, що зйомки п'ятого сезону стартують влітку цього року.

За даними Deadline, в п'ятому сезоні в акторському складі з'являться два нових особи - це аргентинська актриса Валентина Зенера, зірка серіалу «Я Місяць», і бразильський актор Андре Моль. Деталі про нових героїв шоу поки не розкриваються.

Нагадаємо, серіал «Еліта» був продовжений на четвертий сезон в травні минулого року, а вже влітку стартували зйомки нових епізодів. Дата релізу четвертого сезону поки не оголошена.

Проект Карлоса Монтеро і Даріо Мадрона «Еліта» стартував на Netflix в 2018 році і завоював величезну популярність серед аудиторії. Сюжет будується навколо групи підлітків з елітної іспанської школи, які розслідують таємниче вбивство одного з учнів закладу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix продовжив серіал «Еліта» на п'ятий сезон