Лого https://uaserial.net

Творці «Краще подзвонiть Солу» готуються до зйомок фінального сезону

0
425

Вони триватимуть до листопада

Між четвертим і п'ятим сезонами «Краще подзвонiть Солу» пройшло майже півтора року, тому шанувальників серіалу довгим очікуванням не здивувати. І це на краще, адже заключний сезон явно стартує ще не скоро.

Останній з доступних епізодів шоу вийшов в ефір в квітні 2020 року, і якби AMC вирішила зберегти звичний перерву, то наступний сезон дебютував б уже в вересні, але це здається малоймовірним. Як повідомляє видання Albuquerque Journal, виробництво нових епізодів стартує в березні, а поки місцева кастингові компанія займається підбором акторів для масовки.

Про швидкий початок зйомок минулого тижня повідомив і один з акторів шоу. Майкл Менді, який грає Начо, заявив в Twitter, що готується до перельоту з Канади в Нью-Мексико, щоб знову повернутися до своєї ролі. Йому належить двотижневий карантин, так що логічно припустити, що виробництво дійсно стартує в другий тиждень березня, як стверджував і зірка «Краще телефонуйте Солу» Боб Оденкірк.

Заключний сезон серіалу буде складатися з 13 епізодів, і, як повідомляється, на зйомку потрібно 8 місяців, а значить, приблизно до листопада робота завершиться. Також наголошується, що акторів шоу чекає вакцинація від коронавируса, причому пройде її навіть Джонатан Бенкс (Майк Ермантарут), за якого фанати дуже турбуються через його поважного віку.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Творці «Краще подзвонiть Солу» готуються до зйомок фінального сезону