Лого https://uaserial.net

Серіал «Сокіл і Зимовий Солдат» буде значно коротше, ніж очікувалося

0
405

Виробництво занадто витратна

До прем'єри «Сокола і Зимового Солдата» залишається менше місяця, а оскільки це шоу стане другим в лінійці Marvel на Disney +, його порівняння з «Вандою / Віжн» неминуче. І певні відмінності намітилися вже зараз - вони стосуються тривалості серіалу.

Спочатку передбачалося, що «Сокіл і Зимовий Солдат» також буде складатися з десяти півгодинних епізодів, але під час недавнього виступу перед Асоціацією телевізійних критиків Кевін Файг підтвердив, що шоу включає всього шість серій, причому так вийшло через недостатнє фінансування. Директор Marvel підкреслив, що епізоди «недешеві», а тому скорочення їх кількості було логічним і обдуманим кроком.

Раніше зірка серіалу Ентоні Макі вже заявив, що бюджет «Сокола і Зимового Солдата» становить «сотні мільйонів доларів», а тому слова Файг не стали великою новиною. Але актор також зазначив, що справа не тільки в бюджеті. «Шість годин - це те, що ми вибрали як кращий спосіб розповісти нашу історію», - підкреслив він.

Досі незрозуміло, яка тривалість шоу Disney + може стати золотим стандартом, адже і «Ванда / Віжн», і «Мандалорец» після перших епізодів викликали не зовсім однозначну реакцію, хоч потім і стали справжніми хітами. Можна припустити, що шість довших, але якісних епізодів з глибоким зануренням в сюжет допоможуть проекту відразу видати найкращі показники. До того ж не варто забувати, що Маки, Себастіан Стен і інші актори зайняті в інших фільмах і серіалах Marvel, а тому менша тривалість виробництва пішла їх графіками тільки на користь.

Нагадаємо, прем'єра «Сокола і Зимового Солдата» намічена на 19 березня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Сокіл і Зимовий Солдат» буде значно коротше, ніж очікувалося