Лого https://uaserial.net

Даєш більше «Надприродного» в «Пацанів»! Ерік Крипкая продовжує збирати стару команду

0
427

Ще в минулому серпні стало відомо, що до третього сезону «пацанів» приєднається Дженсен Еклз. Уже тоді все оцінили масштаб возз'єднання зірки «надприродного» і його творця Еріка Крипкая. І, як і марили фанати, шоураннер продовжив зазивати в супергеройський екшен Amazon своїх старих знайомих, але не розгортайте губу на Джареда Падалекі.

Як повідомляє Variety, команду серіалу поповнили продюсер «надприродного» Джим Майклс і його сценаристи Мередіт Глінн і Девід Рід. Тут вони виступлять в якості виконавчих продюсерів. Ще двоє колег Крипкая по The CW, композитор Крістофер Леннерц і продюсер Філіп Сгріккіа, з «пацанами» з самого початку. Що до Джеффрі Діна Моргана, хто йому заважає застовпив собі роль в серіалі, але поки так і не скористався корисними зв'язками.

Другий сезон «пацанів» побив всі можливі рекорди переглядів, зробивши їх найпопулярнішим оригінальним серіалом Amazon за всю історію. Страшно сказати, аудиторія продовження виросла на 89% в порівнянні зі стартом проекту, а тому чергове продовження не змусило себе довго чекати.

Зйомки третього сезону стартували буквально днями, і команда серіалу вже почала ділитися першими закадровим фото. Дата прем'єри нових епізодів поки не називається.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Даєш більше «Надприродного» в «Пацанів»! Ерік Крипкая продовжує збирати стару команду