Лого https://uaserial.net

Повернення серіалу «Краще дзвоніть Солу» заплановано на першу чверть 2022 року

0
681

Фінальний сезон кримінальної драми вийде з затримкою через пандемію COVID-19

Повернення популярного серіалу «Краще дзвоніть Солу» відбудеться через рік. Фінальний шостий сезон кримінальної драми намічений на перший квартал 2022 року. Про це повідомляє видання Deadline з посиланням на виконавчого директора телеканалу AMC Еда Керролла.

За даними представника телемережі, прем'єру сезону довелося зрушити з-за затримок у виробництві, викликаних пандемією коронавируса. Зйомки шостого сезону стартують в березні в Нью-Мексико. Поки не уточнюється, скільки епізодів буде включати новий сезон, також не розкриваються деталі сюжету фіналу серіалу. Однак, за словами головної зірки шоу Боба Оденкерка в інтерв'ю виданню Collider, фінал очікується «вибуховим» і «злітає з котушок».

Нагадаємо, серіал «Краще телефонуйте Солу» виходить на телеканалі AMC з 8 лютого 2015 року. Проект є спін-оффом кримінальної драми «У всі тяжкі» і розповідає про адвоката Соле Гудманом (Джиммі МакГілл). Він являє собою приквел, в якому описується шлях головного героя від дрібного працівника юридичної фірми до адвоката з широкими зв'язками в злочинному світі, яким він постав в оригінальному шоу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Повернення серіалу «Краще дзвоніть Солу» заплановано на першу чверть 2022 року