Лого https://uaserial.net

«Опівнічна меса»: Netflix замовив новий серіал від творців «Примари будинку на пагорбі»

0
1 228

Новинкою на Netflix «Опівнічна меса» (Midnight Mass) займеться шоураннер хоррор-серіалу «Примари будинку на пагорбі»

Майк Фленеган і Тревор Мейсі знімуть ще один серіал для Netflix під назвою «Опівнічна меса»!

Їх попереднє творіння «Примари будинку на пагорбі» досягло певного успіху на стрімінговом сервісі і навіть отримало несподіване продовження на 2 сезон в якості антології жахів. Продовження отримало назву «Привиди маєтку Блай», і в ньому повернеться виконавиця ролі Нелл Вікторія Педретті.

1 сезон «Опівнічний меси» буде складатися з 7 епізодів. Офіційний синопсис обіцяє нам надприродну історію, в центрі якої буде таємниче ізольоване від навколишнього світу співтовариство, претерпевающее зміни після приїзду молодого священика.

На даному етапі навряд чи буде відомо більше, але ми продовжимо тримати вас в курсі. Швидше за все, серіал вийде на екрани не раніше 2020 року.

Дует Фленеган і Мейсі вважається майстрами жаху. На їхньому рахунку не тільки останній серіал, але і фільм «Окулус» з Карен Гіллан, екранізація «Ігри Джеральда» Стівена Кінга на Netflix, «Зімніть», «Куіджа. Прокляття дошки диявола »і інші. Зрозуміло, все з них є жахами, причому тепло прийнятими критикою і глядачами. Зараз вони працюють над сиквелом «Сяйва» Стівена Кінга під назвою «Доктор Сон», який вийде восени цього року. Можна не сумніватися, що і наступний серіал не буде відхилятися від їх моторошного творчого курсу.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Опівнічна меса»: Netflix замовив новий серіал від творців «Примари будинку на пагорбі»