Лого https://uaserial.net

Фінальний сезон «Ходячих мерців» стартує вже влітку

0
717

Тизер натякнув на появу нового героя

Минулої неділі на телеканалі AMC стартував перший з шести додаткових епізодів розширеного десятого сезону «Ходячих мерців», і фанатів шоу чекав великий сюрприз. Прямо під час прем'єри вийшов несподіваний тизер, завдяки якому стало зрозуміло, що фінальний сезон, який всі чекали тільки в жовтні, з'явиться вже цього літа.

Заключна частина шоу представить Деріла (Норман Рідус) і Меггі (Лорен Коен), які рятують свої життя на шляху до Співдружності. З цієї розгалуженою мережею спільнот вижили познайомить Ленс Хорнсби - ще не розкритий персонаж коміксів, і тизер якраз натякає на його появу, адже в ньому показана кімната для допитів.

«У цій групі є ще персонажі, яких потрібно зустріти, але ми почнемо трохи розбиратися в них, відчуємо їх атмосферу, то, що вони собою являють, з точки зору наших героїв. Але є набагато більш крута історія - одинадцятий сезон », - натякнула на вражаюче розвиток подій шоураннер Анжела Канг.

Уже відомо, що фінальні пригоди героїв будуть показані в 24 епізодах, розділених на три частини. Заключна вийде восени 2022 року. У недавньому інтерв'ю подкасту Talk Dead to Me продюсер «Ходячих мерців» Джим Барнс зауважив: «Ми зараз знімаємо першу і другу частини. Що я можу сказати? Знову виходить страшно, буде страшно ». Також він підкреслив, що команда серіалу робить все можливе, щоб убезпечити себе в період пандемії і не допустити нової затримки.

Нагадаємо, нові епізоди десятого сезону «Ходячих мерців» виходитимуть на AMC по неділях.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінальний сезон «Ходячих мерців» стартує вже влітку