Лого https://uaserial.net

Кей Джей Апа порівняв участь в «Рівердейлі» з перебуванням у в'язниці

0
411

Поведінка його героя сильно обмежують

Серіал «Рівердейл» дебютував на каналі The CW ще в 2017 році, познайомивши глядачів з похмурим, наповненим таємницями містечком, мешканці якого стикаються з різними загадками, змовами і зрадами. Головних героїв зіграли Кей Джей Апа (Арчі), Лілі Рейнхарт (Бетті), Каміла Мендес (Вероніка) і Коул Спроус (Джагхед), причому кожен з них і після прем'єри не відсунув убік зйомки в інших проектах.

І Апа, якому тепер є з чим порівнювати, в одному з недавніх інтерв'ю провів паралель між зйомками в «Рівердейлі» і перебуванням у в'язниці. Актор не так давно зіграв у фільмі «Співоча пташка: Зараження» і підкреслив, що цей досвід був для нього сповнений волі. Виявилося, він має на увазі образ свого героя, який не вимагав значного втручання гримерів і дозволяв йому зберігати звичний вигляд, а також вести себе відповідно зі своїм внутрішнім світом.

«Я відчував себе таким вільним, приходячи з шоу, де я відчуваю, що більшу частину часу перебуваю у в'язниці. Є так багато обмежень щодо того, що я можу і не можу робити. З цим персонажем це було типу: «Вау, ось що означає по-справжньому виразити себе природним чином». Я не використовував косметику або засоби для волосся. У мене було довге волосся і борода. Я просто відчував себе вільним », - зізнався Апа.

До слова, актор став не першим, хто порівняв «Рівердейл» з в'язницею, - раніше в подібному ключі висловлювалася і Рейнхарт. Їх легко зрозуміти, адже зірки підліткових драм часто переростають свої ролі куди швидше, ніж шоу добігає кінця, а тому відчувають себе в звичному образі некомфортно. Події серіалу досі приваблюють фанатів, але критики почали ставитися до цих подій з помітною прохолодою, і це, ймовірно, тільки підсилює відчуття артистів, ніби вони опинилися в невідповідному місці.

Нагадаємо, нові епізоди «Рівердейла» виходять на The CW по середах.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Кей Джей Апа порівняв участь в «Рівердейлі» з перебуванням у в'язниці