Лого https://uaserial.net

Знаменитий Warthog і бійці в екіпіровці ККОН на закадрових фото екранізації гри Halo

0
433

Капелька футуристичної мілітарістікі. Днями перебрався з кабельного каналу Showtime на стрімінговий сервіс Paramount + серіал по культової грі Halo розжився парою поза кадром знімків. На просторах мережі спливли два поза кадром фото - з бойовим джипом M12 Force Application Vehicle (M12-FAV), ще відомим як Warthog або просто Hog, і з солдатами в екіпіровці Космічного Командування Об'єднаних Націй (ККОН).

Події фантастичного екшену з Пабло Шрайбером в ролі Майстра Чифа розгорнуться в далекому майбутньому, де люди воюють з союзом інопланетних рас. Незважаючи на запеклий опір, людство втрачає позиції, і останньою надією на виживання стає програма зі створення надлюдей-спартанців, які в змозі переломити хід війни.

 

У 10-серійному фантастичному бойовику також знімаються Наташа Макелхон, Боким Вудбайн, Шабана Азмі, Бентлі Калу, Наташа Кулзач, Кейт Кеннеді, Чарлі Мерфі, Олів Грей і Денні Сапанів. Шоураннер першого сезону числяться Стівен Кейн («Останній корабель») і Кайл Кіллен, сценарист серіалу. Виробництвом займаються Showtime, Microsoft / 343 Industries і Amblin TV.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Знаменитий Warthog і бійці в екіпіровці ККОН на закадрових фото екранізації гри Halo