Лого https://uaserial.net

У «Соколі і Зимовому Солдата» буде розкрита повна передісторія Сема Вілсона

0
512

Глядачі дізнаються, як простому хлопцеві вдалося стати супергероєм

До прем'єри «Сокола і Зимового Солдата» залишилося зовсім небагато часу, і зіграв Сема Вілсона Ентоні Макі продовжує потроху розкривати таємниці шоу. На цей раз він пообіцяв, що глядачі дізнаються всю передісторію його героя.

На початку серіалу Сокіл виявиться в дуже непростому становищі. Коли фанати бачили його востаннє, він якраз отримав від Капітана Америки (Кріс Еванс) щит, оскільки з'ясувалося, що той вибрав залишитися в минулому, щоб прожити спокійне життя з Пеггі Картер (Хейлі Етвелл). І хоч всім не терпиться побачити, як Сем стане новим Кепом, його трансформація буде сповнена труднощів. Крім героя Маки, за почесне звання побореться Джон Уокер (Уайатт Рассел), якого просуває уряд США, і це протистояння може багато розповісти про Сема, який завжди здавався звичайним хлопцем.

Маки в інтерв'ю для журналу Disney D23 зазначив, що шоу покаже, як його герой став тим самим «Семом Вілсоном».

«Думаю, люди люблять Сема здебільшого через те, що він звичайний хлопець. У нього немає сверхспособностей або якийсь сироватки. Він звичайний хлопець, який потрапив в божевільну ситуацію. Саме чудове в серіалі - ви дізнаєтеся всю його передісторію, його життя, хто він і як став Семом Вілсоном», - сказав актор.

Сем був частиною кіновсесвіту Marvel з фільму «Перший месник: Зимовий Солдат», але його історія завжди оберталася навколо Стіва або якогось глобального конфлікту. Тепер же героя вперше чекає дослідження на більш глибокому рівні, і багато шанувальників персонажа цим схвильовані. Нагадаємо, прем'єра «Сокола і Зимового Солдата» намічена на 19 березня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У «Соколі і Зимовому Солдата» буде розкрита повна передісторія Сема Вілсона