Лого https://uaserial.net

Серіал «Супермен і Лоїс» офіційно продовжений на другий сезон

0
418

Проект виявився досить успішним як на лінійному телебаченні, так і на стрімінга

Супергеройський серіал «Супермен і Лоїс», що стартував 23 лютого 2021 року на телеканалі The CW, повернеться на екрани в наступному році. Телемережа оголосила про те, що проект отримав другий сезон на тлі високих рейтингів.

Як повідомляє видання Variety з посиланням на главу The CW Network Марка Педовіца, шоу «Супермен і Лоїс» продовжено на новий сезон нарівні з іншими одинадцятьма найбільш популярними проектами телеканалу. Педовіц відзначив високі рейтингові показники пілотної серії на різних платформах.

«Феноменальний мультиплатформенний дебют« Супермена і Лоїс», який був неймовірно успішний як на лінійній, так і на потокової засадах, є свідченням творчого підходу, важкої роботи і самовідданості талановитих людей, що невпинно працювали за камерою і перед нею, особливо в цій складній обстановці », - сказав президент каналу.

Нагадаємо, серіал «Супермен і Лоїс» розповідає про життя Кларка Кента і Лоїс Лейн з їх підрослими синами-близнюками Джонатаном і Джорданом в Смолвілі. Головні ролі зіграли Тайлер Гоглін, Бітсі Таллок, Джордан Ельзасс і Олександр Гарфін. Розробкою супергеройський драми займається творець всесвіту «Стріли» Грег Берланті спільно з Тоддом Хелбінгом, які працювали над «Флеш».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Супермен і Лоїс» офіційно продовжений на другий сезон