Лого https://uaserial.net

«Вона абсолютна лапочка» - Білл Берр висловився про звільненої з «Мандалорца» Джині Карано

0
380

Є ще в голлівудській і окологоллівудской тусовці люди, які не бояться говорити начистоту. Зіграв у двох сезонах «Мандалорца» епізодичну, але запам'ятовується роль найманця Мейфілда Білл Берр висловив власні думки про нещодавно звільненої з серіалу Джині Карано. Можливо, все-таки позначається його багаторічний досвід стендапера, який звик до ризику і відвертості.

Свої міркування Берр озвучив в авторському The Bill Bert Podcast, не забувши розкритикувати культуру скасування.

Странные времена… Ладно бы она сотворила какую-то реально страшную дичь или сказала что-нибудь откровенно расистское. Не знаю. Мне кажется, слишком уж много платформ развелось. И когда твоя задача — выдавать сенсационные штуки… Не понимаю, что за хрень творится. Я снимаюсь в том же сериале и теперь должен постоянно следить за своим языком.

[Джина] совершеннейшая лапочка. Невероятно, охрененно милый человек. Понимаете, никогда не знаешь, кто и как воспримет это моё видео, перекрутит всё, что я сказал, и попытается запретить выпуск моих лысых фигурок… Вот так сейчас и живём. Сумасшедшие времена. Люди притаились, выжидая, когда ты оступишься.

Як бачимо, Берр в курсі, що після лютневого звільнення Карано компанія Hasbro припинила виробництво фігурок Кари Дюн. За іронією і логіці ці фігурки моментально підскочили в ціні.

Зараз це виглядає так: дозволив собі тупе порівняння - і твої мрії вилітають в трубу. Дивлюся я на все це і гадаю, хто ж набереться сміливості виступити проти?

На сьогодні Берр перша людина з творчої команди серіалу, безпосередньо висловився на захист звільненої актриси.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Вона абсолютна лапочка» - Білл Берр висловився про звільненої з «Мандалорца» Джині Карано