Лого https://uaserial.net

«Містер Мерседес» 3 сезон дата виходу

0
757

Чи варто дивитися серіал і коли відбудеться дата виходу 3 сезону «Містера Мерседеса»

2 сезон адаптації книги Стівена Кінга «Містер Мерседес» завершився на інтригуючою ноті, залишивши шанувальників з нетерпінням чекати продовження. Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про 3 сезону серіалу, щоб поділитися з вами тільки перевіреною інформацією!

Про що серіал

Детективний сюжет «Містера Мерседеса» розповідає про відставного поліцейського, на заході своєї кар'єри намагається пролити світло на злочин, скоєний водієм автомобіля марки «Мерседес», несподівано врізався в натовп і вбив 16 осіб. Подія помилково класифікують як нещасний випадок. Однак сам злочинець кидає слідчому виклик, втягуючи їх обох в небезпечну гру.

Роман Стівена Кінга, опублікований в 2014 році, полюбився не тільки фанатам легендарного письменника, а й маститим критикам, навіть отримавши премію «Едгар» як кращий роман року і продовження у вигляді ще 2 книг про детективі. Трагічно, що спочатку роль злочинця повинен був виконати Антон Єльчин, але незадовго до зйомок актор російського походження загинув в результаті нещасного випадку з автомобілем.

Дата виходу 3 сезону

Audience Network анонсував, що наступний сезон «Містера Мерседеса» все-таки покажуть вже скучили глядачам! Поки точних дат не повідомлялося, проте 1 і 2 сезони стабільно виходили в серпні. Можна припустити, що прем'єра 3 сезону відбудеться в серпні 2019 року. Ми оновимо інформацію, як тільки її підтвердять офіційно!

А ви вже подивилися 2 сезон? Залишайте свої враження у відгуках і не забудьте написати, чого ви чекаєте від 3 сезону, в коментарях нижче!

Оновлено 24 січня

Стало відомо, що 3 сезон серіалу «Містер Мерседес» буде заснований на другий книзі циклу - «Хто знайшов - бере собі». Сезон складатиметься з 10 епізодів.

Книга «Хто знайшов - бере собі» розповідає про геніального письменника Ротстайн, перш бунтаря, а тепер затворника, який вже 18 років нічого не публікує. Але це не означає, що він нічого не пише. В його будинку, в сейфі - безліч чернеток, що чекають «свого часу». Збірка віршів, оповідань і 2 роману - продовження знаменитої саги, яка змінила долю чи не цілого покоління фанатів Ротстайн. Але чернетки викрадають, а Ротстайн жорстоко вбивають. Проходить 36 років, перш ніж блокноти письменника знову спливають на поверхню.

Оновлене 7 липня

Прем'єра 3 сезону «Містера Мерседес» відбудеться 11 вересня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Містер Мерседес» 3 сезон дата виходу