Лого https://uaserial.net

Обі-Ван Кенобі може з'явитися в спін-офф «Ізгой-один» про Кассианом Андора

0
428

Причому це буде не камео

В майбутньому серіалі про пригоди капітана повстанського альянсу Касіяна Андора (Дієго Луна) може з'явитися вкрай несподіваний персонаж. Згідно непідтвердженими чутками від порталу The Illuminerdi, в сюжеті майбутнього телевізійного приквела «ізгоя-один» буде фігурувати сам Обі-Ван Кенобі у виконанні Евана Макгрегора. Причому інсайдери впевнено відзначають, що це буде далеко не епізодична поява, а повноцінна роль, впливає на розвиток сюжету.

Шоураннер Тоні Гілрой ( «Майкл Клейтон») займається активним виробництвом «Андора» з листопада 2020 року, і передбачається, що робота над масштабним шоу триватиме аж до літа цього року, тому у Макгрегора ще достатньо часу для того, щоб взяти участь в зйомках.

Зараз шотландський актор паралельно готується до роботи над сольним міні-серіалом про знаменитого майстра-джедая, дія якого розгорнеться між подіями «Помсти ситхів» і «Нової надії». Разом з ним в багатосерійному космічному вестерні Lucasfilm і режисера Дебори Чоу («Мандалорец») відзначаться Хейден Крістенсен і Індіра Варма.

Прем'єри «Андора» і «Обі-Вана Кенобі» відбудуться у 2022 році на потоковому сервісі Disney+.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Обі-Ван Кенобі може з'явитися в спін-офф «Ізгой-один» про Кассианом Андора