Лого https://uaserial.net

Девід Швіммер поділився новиною про спецепізоде «Друзів»

0
475

Артист назвав терміни початку зйомок

Пандемія в 2020 році внесла свої корективи в роботу практично всіх артистів. Багато кінопроекти до сих пір припинені. Фанати серіалу «Друзі» найбільше переживають за спецепізод, зйомки якого повинні були початися в травні минулого року. Шанувальники чекали новин від студії, але терміни відновлення зйомок назвав виконавець однієї з головних ролей Девід Швіммер.

54-річний актор порадував фанатів, що студія знайшла спосіб дотримуватися сценарію і дотримуватися всіх заходів безпеки.

«Через місяць з невеликим я вирушаю в Лос-Анджелес. Нарешті! Ми придумали спосіб зробити все безпечно», - заявив Швіммер.

Зйомки спецепізода пройдуть в каліфорнійському місті Бербанк, в тій же студії Warner Bros., де знімали основні епізоди серіалу. Сюжет не буде побудований навколо улюблених глядачам персонажів - актори гратимуть самих себе. Планувалося, що фанати зможуть побачити всіх виконавців головних ролей: Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Лізу Кудроу, Девіда Швіммера, Меттью Перрі та Метт Леблан.

Творці серіалу запевняли фанатів, що спецепізод вийде на екрани вже восени 2020 року, але роботи над проектом так і не почалися. Актори довгий час не згадували спецепізод, і фанати занепокоїлися, що зйомки можуть зовсім скасувати.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Девід Швіммер поділився новиною про спецепізоде «Друзів»