Лого https://uaserial.net

Фото: Киллиана Мерфі застали на зйомках шостого сезону «Гострих козирків»

0
521

Це буде останній сезон для популярного шоу

Кілліан Мерфі був помічений на знімальному майданчику серіалу «Гострі козирки», робота над яким повним ходом йде в Ліверпулі. Разом з ним репортери помітили Пола Андерсона, також виконуючого одну з головних ролей в проекті.

На знімках Мерфі був одягнений в елегантний смокінг, а зйомки проводилися на ганку Сент-Джорджз-Холл, одного з найвідоміших будівель Ліверпуля. Пол Андерсон ж віддав перевагу більш скромний ансамбль, одягнувшись повністю в чорне.

Крім цього, репортерам вдалося розшукати і інші знімальні майданчики проекту. Так, на одній з історичних вулиць Ліверпуля знімалися зіткнення між протестуючими проти фашизму і поліцією.

Кадри з участю Киллиана Мерфі стали несподіванкою для шанувальників, так як остання серія п'ятого сезону заінтригувала фанатів. Однак участь актора в зйомках підтверджує присутність його персонажа в нових серіях. Крім цього, кілька днів тому творці «Козирків» підтвердили, що до своєї ролі фашиста-інтелектуала Освальда Мослі повернеться і Сем Клафлін.

Нагадаємо, серіал «Гострі козирки», що вийшов в ефір у 2013 році на телеканалі BBC Two, розповідає історію злочинного клану Шелбі в Бірмінгемі в 1920-і роки. Крім Киллиана Мерфі, в проекті брали участь Том Харді, Едріан Броуді, Аня Тейлор-Джой та інші відомі артисти. Коли саме вийде в ефір 6 сезон серіалу, поки невідомо, але не так давно творець шоу Стівен Найт в черговий раз підкреслив, що це буде фінальний сезон проекту.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фото: Киллиана Мерфі застали на зйомках шостого сезону «Гострих козирків»