Лого https://uaserial.net

Режисер Метт Шекман розповів про другий сезон «ВандаВіжн»

0
561

Кілька місяців тому голова Marvel Studios Кевін Файг з традиційною ухильністю відповів на питання, чи варто чекати першого серіалу MCU продовження на другий сезон. Файг резонно зазначив, що частина серіалів передбачає продовження, частина служить своєрідним містком між подіями фільмів і інших серіалів. Загалом, складна система, чиї складові тісно взаємодіють і не застраховані від метаморфоз.

Іншими словами, рано нам ще знати, яке майбутнє чекає «ВандаВіжн», але за відсутності офіційних новин про продовження впритул підійшов до завершення проект залишається в форматі міні-серіалу. Цим висновків вторить коментар режисера «ВандаВіжн» Метта Шекман.

Мені подобається працювати в Marvel. Це найкраще місце в світі. Вони чудово ставляться до режисерам, і я незрівнянно провів час, працюючи над цим серіалом. У нас немає абсолютно ніяких планів на другий сезон, але ситуація, звичайно, може змінитися. Все впирається в сюжет. Ми зосередилися виключно на те, щоб розповісти історію на дев'ять епізодів із завершенням, яке, сподіваємося, не тільки порадує, але і здивує глядачів.
Метт Шекман, не проти залишитися в Marvel

Як би в підсумку не склалася доля «ВандаВіжн», одного персонажа з серіалу шанувальники напевно побачать знову - давно не секрет, що Червона відьма у виконанні Елізабет Олсен з'явиться в сіквелі «Доктора Стренджа».

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Режисер Метт Шекман розповів про другий сезон «ВандаВіжн»