Лого https://uaserial.net

Фанати Спілберга і Кінга брати Даффер екранізують разом зі Спілбергом роман Кінга

0
428

Всесвіт ось-ось схлопнется. Брати Даффер, люто які надихали творчістю Кінга і Спілберга при створенні хітових «Дуже дивних справ», попрацюють разом зі Стівеном Спілбергом над багатосерійної екранізацією роману Стівена Кінга.

Відбуватиметься це доленосна подія буде за сприяння вірного партнера творчого дуету потокового сервісу Netflix. Екранізувати беруться роман «Талісман», чия концепція не така вже й далека від magnum opus Даффер.

«Талісман», написаний Кінгом у співавторстві з Пітером Страуб, розповідає про 12-річного Джека Сойєра, який вирушив у епічне пригода, щоб врятувати свою вмираючу маму. Хлопчик шукає Талісман - могутню реліквію, яка може не тільки зцілити його мати, але і врятувати світ. Події розгортаються в сучасній Америці і її небезпечною альтернативної фентезі-версії під назвою Території.

Шоураннер і сценаристом значиться Кертіс Гвінн ( «Дуже дивні справи»). Кінг, Спілберг і Даффер входять в команду виконавчих продюсерів, а у виробництві беруть участь Amblin TV, Netflix і Paramount Television Studios.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фанати Спілберга і Кінга брати Даффер екранізують разом зі Спілбергом роман Кінга