Лого https://uaserial.net

Канал CW представив дебютний трейлер майбутнього серіалу «Кунг-фу»

0
507

Перезапуск культового екшену з Девід Керрадайн стартує вже в наступному місяці

Кабельний канал CW оприлюднив перший офіційний трейлер серіалу «Кунг-фу» - сучасного переосмислення культового шоу 70-х з Девід Керрадайн, головну роль в якому зіграла Олівія Лян ( «Спадщина»).

Центральна героїня - 25-річна Нікі Чен (Лян). У спробі знайти себе і відповіді на хвилюючі питання вона кидає коледж і відправляється з США в відокремлений китайський монастир. У цій подорожі дівчина повністю змінює свій світогляд і навчається бойових єдиноборств. Після повернення в рідний Сан-Франциско Ніки усвідомлює очевидне: рідне місто заполонила злочинність і корупція, а її родина перебуває під контролем місцевої Тріади. Покладаючись на вірних друзів і родичів, Чен починає протистояння з кримінальним світом і паралельно намагається знайти таємничого вбивцю свого шаолиньского наставника.

В іншому касти багатосерійного екшену відзначилися зірка «Мортал Комбат» Луді Лінь, а також Шеннон Данг, Тоні Чанг, Джон Прасіда, Гевін Стенхаус, Едді Лю, Івонн Чепмен, Ванесса Кай, Цзи Ма і Хен Хуа Тан. Шоураннер виступає Христина М. Кім («Сліпа зона»), а в продюсерський склад входять Грег Берланті і Сара Шехтер. Прем'єра відбудеться вже 7 квітня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Канал CW представив дебютний трейлер майбутнього серіалу «Кунг-фу»