Лого https://uaserial.net

Фінальний сезон «Супергерл» стартує в кінці березня, тимчасово замінивши в ефірі серіал «Супермен і Лоїс»

0
470

Новинка від The CW піде на вимушений хіатус в зв'язку з пандемією коронавируса.

Телеканал The CW оголосив про те, що гучна прем'єра телемережі, супергеройський серіал «Супермен і Лоїс», йде на двомісячний перерву. Його місце в сітці мовлення займе фінальний сезон іншого Супергеройське шоу - «Супергерл».

Як повідомляє видання ComicBook, новий проект від The ​​CW очікує хіатус після виходу п'ятого епізоду першого сезону під назвою The Best of Smallville ( «Краще в Смолвілі»). У зв'язку з перервою в зйомках, викликаним пандемією коронавируса, друга частина сезону поки знаходиться на стадії постпродакшна. Серіал повернеться на екрани 18 травня 2021 року.

Пішли на перерву «Супермена і Лоїс» в сітці мовлення займе інший супергеройський проект. 30 березня стартує фінальний шостий сезон серіалу «Супергерл». Варто відзначити, що саме в цьому шоу свого часу в ролі Супермена дебютував Тайлер Гоглін, який тепер продовжує грати цю роль уже в сольному «Супермена і Лоїс». Епізоди «Супергерл» також будуть транслюватися в вечірній час, відразу після показу «Флеша», сьомий сезон якого стартував на телеканалі The CW 2 березня 2021 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Фінальний сезон «Супергерл» стартує в кінці березня, тимчасово замінивши в ефірі серіал «Супермен і Лоїс»