Лого https://uaserial.net

Студія Marvel випустила два нових тізера «Сокола і Зимового Солдата»

0
475

А Себастіан Стен поділився новими подробицями

Минулої п'ятниці завершились трансляції міні-серіалу «Ванда / Віжн», а до релізу «Сокола і Зимового Солдата» залишається менше двох тижнів, тому Marvel Studios зараз починають активно просувати проект про друзів Капітана Америки. На минулих вихідних в мережі з'явилося відразу два нових телеролика Супергеройське бойовика з Ентоні Макі і Себастіаном Стеном, в яких більше дії, свіжих кадрів і лиходія Барона Земо.

У черговому номері журналу Total Film Стен поділився своєю думкою про перший серіалі з лінійки кіновсесвіту Marvel і заодно розповів про тональності власного телепроекту:

«Мені здається,« Ванда / Віжн »- дуже цікаве, нестандартне шоу Marvel, яке знайшло власний тон і світ. Ми теж зловили власний тон розповіді - він більше нагадує те, що показували в картинах про Капітана Америку. Я про «Зимового Солдата» і «Протистояння». У нас все більш приземлено і доступно для публіки. Це продовження історії, і ці персонажі нарешті отримує достатній обсяг екранного часу. У фільмах у нас не було нормального шансу зрозуміти, що конкретно ними рухає, але тепер все стало можливо. Ми можемо досліджувати цих героїв, при цьому зберігаючи стиль фільмів. Гряде море дії, але також ми краще познайомимося з персонажами».

Прем'єра шестисерійного шпигунського екшену відбудеться вже 19 березня на потоковому сервісі Disney+.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Студія Marvel випустила два нових тізера «Сокола і Зимового Солдата»