Лого https://uaserial.net

У «Дивні дива» може з'явитися спін-офф з Міллі Боббі Браун

0
525

Серіал до сих пір дивляться мільйони глядачів

«Дуже дивні справи» від Netflix - один з найпопулярніших серіалів останнього десятиліття. Історія про дітей, які досліджують жахи іншого світу, настільки захопила глядачів, що вони до цих пір не хочуть відпускати персонажів і чекають виходу четвертого сезону проекту. Однак конкретної дати його появи до сих пір немає.

Днями в мережі пройшов слух про те, що, можливо, Netflix запустить спін-офф «Дуже дивних справ», в якому буде Міллі Боббі Браун, яка зіграла Одинадцять в серіалі. Відзначимо, що така інформація з'являється не в перший раз і кожного разу наводить багато шуму. Однак перспектива появи окремого фільму, присвяченого саме Одинадцять, викликає деякі сумніви. Як і окремі картини, присвячені іншим героям «Дуже дивних справ». Справа в тому, що сьомий епізод другого сезону нагадував пілотну серію нового серіалу, який буде зосереджений лише на Одинадцять, але ця серія, на думку фанатів, стала найгіршою в серіалі.

Нагадаємо, що Міллі Боббі Браун дійсно прославилася завдяки серіалу «Дуже дивні справи». Потім вона зіграла головну роль в картині Netflix «Енола Холмс», яку добре прийняли критики і глядачі. А тепер вона працює над новим фільмом під назвою «Ті дівчата, якими я була». Як передбачається, це буде трилер.

Відзначимо, що п'ятий сезон «Дуже дивних справ», швидше за все, буде останнім для даного проекту.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У «Дивні дива» може з'явитися спін-офф з Міллі Боббі Браун