Лого https://uaserial.net

Шоураннер «ВандаВіжн» відповіла, чому сюжетна лінія білого Віжн не отримала дозволу

0
858

Шоу «Ванда / Віжн» стало першим в лінійці Marvel для Disney +, і фанати з перших же епізодів оцінили його незвичайну концепцію, яка грунтувалася на ситкомах минулих десятиліть. Після кожної нової серії глядачі будували безліч загадок і теорій, і якщо в фіналі серіалу деякі моменти сюжету отримали логічне пояснення, інші все ж залишили відчуття незавершеності.

Загострилася ситуація тим, що «Ванда / Віжн» позиціонується як міні-серіал, що ні передбачає створення другого сезону. Однак не варто забувати, що шоу розгортається в загальній кіновсесвіту Marvel, а тому надалі фанати напевно отримають відповіді, яких їм так не вистачає.

Поки найбільшу цікавість викликає лінія білого Віжн (Пол Беттані), якого організація «М.Е.Ч.» відтворила, щоб використовувати в якості зброї. В результаті обидві версії андроїда зійшлися лицем до лиця в епічній битві, але Віжн, створеному силами Ванди (Елізабет Олсен), вдалося заспокоїти білого двійника, а потім і розблокувати його спогади про те, що відбувалося до «Месників: Війна нескінченності». Фанати неминуче задалися питанням, чому білий Віжн зник, а не возз'єднався з Вандою, і творець серіалу Жаклін Шеффер дала цьому просте пояснення.

«Ми не показуємо, що сталося з білим Віжн, тому що справа в тому, що він не хлопець Ванди. Це не той чоловік, від якого у неї були діти. Це не той, хто був з нею в ситкомі. Це не той, з ким вона попрощалася на пагорбі в Ваканде. Це лише оболонка і дані. Так що для мене то, де він виявляється в результаті, було другорядним по відношенню до самої історії », - розповіла продюсер.

Творча команда шоу підтвердила, що білий Віжн дійсно не має великого значення для подальших пригод Ванди, а тому на ньому і не стали зосереджувати увагу. І хоч персонаж може зіграти певну роль в майбутніх подіях кіновсесвіту, він все одно не той, кого любить Алая Відьма.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Шоураннер «ВандаВіжн» відповіла, чому сюжетна лінія білого Віжн не отримала дозволу