Лого https://uaserial.net

Пол Беттані закликає фанатів Marvel довіряти Кевіну Файгі

0
432

Швидше за все, такий заклик викликаний розчаруванням деяких глядачів фіналом «ВандаВіжн»

Торішня пандемія перевернула плани Marvel, тому четверта фаза глобальної історії кіновсесвіту поки так і не почалася. За два роки затишшя фанати встигли вибудувати величезну кількість теорій про подальші події, тому попит з нових проектів Marvel Studios досить високий. Саме тому думки про серіал «Ванда / Віжн» розділилися. Більша частина претензій полягає в невиправданих очікуваннях глядачів. Фанати сподівалися на масштабне початок четвертої фази, яке повинно було відкрити завісу таємниці над мультивселенной, а в підсумку отримали локальну драму Ванди Максімофф. Деякі засумнівалися в головному продюсера Marvel Studios, але Пол Беттані, виконавець ролі Віжн, закликав прихильників довіряти Кевіну Файг.

«Ми повинні довіряти Кевіну: він завжди має рацію. Це те, на що я звернув увагу за останні кілька років. Я помітив, що Кевін завжди правий. Так що вірте Кевіну », - радить Беттані.

Фінал серіалу «Ванда / Віжн» залишив кілька натяків на подальші події. Ванда Максімофф, яка офіційно стала Червоної Відьмою, повинна з'явитися в «Докторі Стрендж і мультивселенной божевілля». Фанати припускають, що саме її магія відкриє довгоочікувану мультивселенной. Один з Віжн залишився живий, тому Пол Беттані, швидше за все, ще повернеться до цієї ролі в майбутніх проектах.

Заключний епізод «Ванди / Віжн» вийшов на стрімінговом сервісі Disney + 5 березня. Тепер фанати чекають прем'єру наступного серіалу Marvel Studios - «Сокіл і Зимовий Солдат». Реліз пілотної серії відбудеться 19 березня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Пол Беттані закликає фанатів Marvel довіряти Кевіну Файгі