Лого https://uaserial.net

«Справа не в політиці» - глава Disney прокоментував звільнення Джини Карано з «Мандалорца»

0
379

Ситуація з Джиною Карано досі розбурхує громадськість і привертає увагу, причому настільки, що нинішнього главу Disney попросили прокоментувати подію на щорічних зборах акціонерів.

Як відомо, із зіркою «Мандалорца» Disney поспішно розпрощалася після поста в соцмережах, де Карано прирівняла нинішню цькування американців на грунті політичних поглядів до цькування євреїв в роки Другої світової.

Чомусь уникаючи називати імена і загострювати увагу на конкретній ситуації, Чапек заявив, що справа зовсім не в політичних поглядах, мовляв, Disney не відносить себе ні до лівих, ні до правих, а дотримується «універсальних цінностей: поваги до всіх, моральності, чесності та відкритості».

Ми прагнемо створювати контент, що відображає багату різноманітність світу, в якому ми живемо. І я вважаю, що в цьому світі ми всі повинні жити в гармонії та злагоді один з одним.
Боб Чапек, до сліз

Здається, ні в чому душею НЕ покривив. Політичної нейтральності студія розпрощалася з зневажила «універсальні цінності» Карано і, треба думати, продовжує жити в гармонії та злагоді зі світом і собою.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Справа не в політиці» - глава Disney прокоментував звільнення Джини Карано з «Мандалорца»