Лого https://uaserial.net

Серіал «Чужоземка» продовжено на сьомий сезон

0
1 220

Телеканал Starz не сумнівається в інтересі глядачів

«Чужоземка» виявилася в числі інших проектів кіноіндустрії, які постраждали від пандемії коронавируса. Шостий сезон шоу повинен був вийти ще в минулому році, але через різні обмежень зйомки вдалося почати лише недавно. Проте напередодні з'ясувалося, що історія гарантовано отримає продовження: серіал продовжили на сьомий сезон, який буде заснований на сьомій книзі Діани Геблдон під назвою «Відлуння минулого».

Бос Starz Крістіна Девіс, коментуючи новину про продовження шоу, помітила, що канал прагне збільшити інвестиції в проекти, які «висвітлюють жінок перед камерою і за нею в рамках ініціативи #TakeTheLead».

«Чужоземка» втілює в собі все, що пов'язане з нашою ініціативою, включаючи сильну головну героїню і чудову команду оповідачів. Ми з нетерпінням чекаємо пригод Клер і Джеймі в Америці під час революції, а також подальших подорожей у часі в наступному сезоні», - заявила Девіс.

Продовження серіалу поверне на екрани Катрину Балф, Сема Хьюена, Софі Скелтон і Річарда Ренкіна, а шоураннер сьомого сезону знову виступить Меттью Б. Робертс.

«Ми такі раді, що Starz дав нам можливість продовжити епічну подорож «Чужоземки». Нам не терпиться засісти за сценарій і розібрати «Ехо минулого», і ми з нетерпінням чекаємо можливості подарувати фанатам ще один сезон цієї захоплюючої історії», - сказав продюсер.

У шостого сезону «Чужоземка» поки немає точної дати релізу, але очікується, що нові епізоди вийдуть на Starz в цьому році.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Чужоземка» продовжено на сьомий сезон