Лого https://uaserial.net

«Пацани» обійшли «Академію Амбрелла», а «Мандалорец» - «Тьму» в списку найбільш високо оцінених серіалів на Rotten Tomatoes

0
599

Офіційний твіттер-аккаут відомого агрегатора рецензій Rotten Tomatoes днями урочисто привітав «пацанів» Еріка Крипкая. Як з'ясувалося, другий сезон жорсткої антігеройской сатири заробив серіалу статус самого позитивно оціненого Супергеройське проекту 2020 року.

«Пацани» отримали в свою скарбничку фірмову нагороду сайту - «Золотий томат» (Golden Tomato). Другий сезон отримав 97% схвалення від критиків, 80% - від глядачів і, само собою, сертифікат свіжості продукту. На другому місці опинилася «Академія Амбрелла» (другий сезон). На третьому, уявіть собі, закрита на першому сезоні фантастична драма про підлітків «Мені це не подобається».

У розділі фантастики і фентезі на перше місце - і це не дивно - видерлася «Країна Лавкрафта» (88% схвалення від критиків і 64% - від глядачів). Друге місце зайняв «Мандалорец» (другий сезон), а третє місце дісталося німецької «Темряві» (третій сезон).

У драматичному розділі панує четвертий сезон «Корони» (97% і 86%), який залишив позаду «Краще телефонуйте Солу». Третє місце зайняла історія про тяжку життя стриптизерок «Долина К».

У розділі комедій перше місце віддано другого сезону «ПЕН15» (100% і 82%). На другому місці влаштувався серіал «По кайфу» (Feel Good), а третє місце посіли багатосерійні «Реальні упирі» (другий сезон).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Пацани» обійшли «Академію Амбрелла», а «Мандалорец» - «Тьму» в списку найбільш високо оцінених серіалів на Rotten Tomatoes