Лого https://uaserial.net

Бенедикт Камбербетч розповів, чи варто чекати п'ятого сезону «Шерлока»

0
502

Немає нічого дивного в тому, що про що б не заходила мова з учасниками творчого колективу «Шерлока», журналісти обов'язково ввернуть в інтерв'ю питання про можливе продовження культового серіалу.

Ось і на цей раз в бесіді з порталом Collider Бенедикта Камбебетча почали катувати розпитуваннями про «Шерлока», хоча розмова-то йшла про його ролі в картині «Ігри шпигунів». Актор божиться, мовляв, нічого не знає, але думка про продовження все-таки має.

Я остання людина, кого варто було про це питати, тому що намагаюся ніколи не говорити «ніколи». Не знаю. Я остання людина, кого варто питати ще і тому, що мій робочий графік зараз забитий під зав'язку, як і у Мартіна [Фрімана], і у інших ключових гравців. Тому, хто знає? Може бути, одного разу, якщо сценарій буде хороший. І згадуючи сценарій, я припускаю, що це може бути і фільм, не обов'язково серіал. Як би там не було, трапиться це не скоро.

Щось настільки ж ухильне свого часу говорили й інші учасники знімальної команди, включаючи вищезгаданого Фрімана, а також творців серіалу Стівена Моффата і Марка Гетісс. Залишається тільки сподіватися і чекати. Чи ні.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Бенедикт Камбербетч розповів, чи варто чекати п'ятого сезону «Шерлока»