Лого https://uaserial.net

«Вбиваючи Єву» завершиться четвертим сезоном

0
1 917

Комедійний трилер «Вбиваючи Єву» обмежиться чотирма сезонами, але на цьому історія не закінчиться. Серіал отримав своє останнє продовження ще в минулому січні, а після завершення четвертого сезону глядачі можуть очікувати інших сюжетів у всесвіті «Вбиваючи Єву». Кабельний канал BBC America планує відразу кілька спін-оффов.

Ось тільки навряд чи варто очікувати, що в потенційних багатосерійних відгалуженнях ми побачимо головних героїнь у виконанні Джоді Комер і Сандри О. До слова, жодних подробиць про заявлених спін-оффах поки немає.

Заключний сезон з Комер і Про почнуть знімати на початку літа. Виробничий процес буде проходити на території Великобританії і в Європі. Восьмисерійний фінал пристрасних взаємин оперативниця MI6 Єви Поластрі і божевільною найманки Вілланель покажуть коли-небудь в наступному році.

Головним сценаристом четвертого сезону виступає Лаура Ніл ( «Статеве виховання»); вона ж числиться його виконавчим продюсером нарівні з автором першого сезону Фібі Уоллер-Брідж, О і Комер.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Вбиваючи Єву» завершиться четвертим сезоном