Лого https://uaserial.net

Warner Bros створює власний стрімінговий сервіс WarnerMedia

0
652

WarnerMedia збирається конкурувати з Disney+

Один з найбільших концернів з виробництва кіно в США Warner Bros. оголосив про створення нового стрімінгового сервісу!

Незважаючи на те, що на даний момент пріоритет віддається фільмам, Warner Bros. планує захопити і ринок навколотелевізійних контенту слідом за Netflix, Hulu, Syfy і іншими онлайн-платформами. Уже відомо, що саме WarnerMedia буде відрізнятися від перерахованого вище.

Сервіс запропонує своїм користувачам 3 рівня доступу до контенту: «стартовий», «преміум» (додається оригінальний контент WarnerMedia) і їх об'єднання разом із загадковою «бібліотекою WarnerMedia». Природно, вони будуть серйозно відрізнятися за ціною. Всі фільми, представлені на сайті, будуть повністю сертифіковані.

Невідомо, як в такій ситуації поведеться DC Universe, адже права на екранізацію коміксів знаходяться у Warner Bros., при цьому DC недавно теж запустили свій сервіс. На ньому вже виходить такий серіал, як «Титани», а належить прем'єра «Болотної тварі» та інших серіалів.

Нагадаємо, що зовсім недавно про запуск своєї платформи заговорив ще один гігант кіновиробництва Disney. Сервіс Disney + збере під своїм крилом безліч перспективних проектів, включаючи екранізації коміксів Marvel.

Оновлене 13 лютого

Стало відомо, що стрімінговий сервіс буде запущений в 2020 році! Так що конкурентам на кшталт DC Univerce або Disney +, дається чимало часу на те, щоб завоювати любов глядачів ще до першої прем'єри WarnerMedia.

Оновлене 10 липня

WarnerMedia анонсували свій новий стрімінговий сервіс, який отримав назву HBO Max. На сервісі буде доступний для перегляду контент HBO, DC, Cartoon Network і багатьох інших підрозділів студії. Запустити платформу обіцяють наступної весни.

Оновлене 11 липня

HBO Max отримав ексклюзивні права на серіал «Друзі». Зараз популярний серіал виходить на Netflix, але після запуску нового сервісу в 2020 році, він буде виходити тільки там. За даними THR, WarnerMedia заплатила за п'ять років ексклюзивності «Друзів» 425 мільйонів доларів (85 мільйонів в рік), перекривши пропозицію Netflix. Тим часом Netflix повідомив, що серіал зникне у американських передплатників сервісу, а що з іншими країнами - поки незрозуміло.

Крім того, на HBO Max будуть доступні «Принц з Беверлі-Хіллз» і «Милі ошуканки». В підписку також ексклюзивно увійдуть створені силами Warner Bros. для каналу CW телевізійні драми (починаючи з релізів осені 2019), включаючи «Бетвумен» і «Кеті Кін» (спін-офф «Рівердейла»).

Контент яких студій і каналів увійде в HBO Max

HBO

Warner Bros.

New Line

DC Entertainment

CNN

TNT

TBS

truTV

The CW

Turner Classic Movies

Cartoon Network

Adult Swim

Crunchyroll

Rooster Teeth

Looney Tunes

На додаток до цього на HBO Max вийдуть чотири підліткових фільму від продюсера Грега Берланті, а також дві картини від недавно створеної кіностудії актриси Різ Уізерспун.

Точна дата запуску і вартість передплати поки невідома, але аналітики вважають, що підписка на HBO Max може коштувати до 17-18 доларів місяць, так як в неї входить і без того дорогий контент HBO.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Warner Bros створює власний стрімінговий сервіс WarnerMedia