Лого https://uaserial.net

Мартін Фріман відреагував на слова Бенедикта Камбербетч про п'ятому сезоні «Шерлока»

0
2 285

Днями дізнавшись у Бенедикта Камбербетч про його думках з приводу п'ятого сезону «Шерлока», журналісти порталу Collider оперативно переключилися на Мартіна Фрімана. Виконавцю ролі Джона Уотсона запропонували прокоментувати слова колеги про те, що їх спільне повернення на Бейкер-стріт теоретично можливо.

Фріман, до слова, заперечувати і відпиратися не став. Він вважає, що шанси на п'ятий сезон або як мінімум телефільм, уявіть собі, дійсно є.

Так, думаю, це можливо. Цілком можливо, так. Ми завершили серіал не крапкою, а трьома крапками, поставили його на довгу паузу. Може, тому що ми не хочемо говорити, мовляв, все скінчено. Не впевнений, що це кінець. Якщо чесно, я твердо дотримуюся позиції не зловживати нічиїм гостинністю. Тому, гадаю, ми спочатку перевіримо, чи не зловжили ми глядацьким гостинністю, до сих пір ми їм цікаві.
Мені подобалося зніматися в «Шерлока», я їм дуже пишаюся. У плані сценарію і режисури це один з кращих проектів, де мені доводилося зніматися. Стільки часу пройшло - цілих чотири роки. Думаю, найімовірніше, слід чекати чогось на кшталт телефільму.

Фріман нехай і теоретизує, але вже без колишні гіркоти, з якою відгукувався про серіал кілька років тому, коли душевні рани, викликані критичним ставленням глядачів до четвертого сезону, ще кровоточили. Втім, рішення повернутися в світ сучасного Шерлока залишається за його творцями. Можливо, недалекий той час, коли Collider зможе допитати про майбутнє серіалу і Стівена Моффата з Марком Гетісс.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Мартін Фріман відреагував на слова Бенедикта Камбербетч про п'ятому сезоні «Шерлока»