Лого https://uaserial.net

Блошині Дно, Морський Змій і Німера - в роботі три приквела «Ігри престолів»

0
2 091

У січні вже повідомлялося, що кабельний канал HBO генерує все нові ідеї для серіалів-приквелів по всесвіту культової «Ігри престолів». І ось, від Deadline і THR приспіли свіжі інсайда про майбутні проекти. Виявляється, в розробці знаходяться три потенційних серіалу, і одним з них дійсно може зайнятися Бруно Хеллер («Рим»).

Отже, в в роботі проект під робочою назвою «Дев'ять плавань» (The 9 Voyages) про великих морських експедиціях Корлис Веларіона, прозваного Морським Змієм і казково розбагатів в своїх сміливих вояжі. Саме за цим проектом закріплений зараз Хеллер.

Другий проект з умовною, зате промовистою назвою «блошиних Дно» (Flea Bottom) розповість про життя бідноти в знаменитому трущобном кварталі Королівської Гавані. Тут свого часу належить народитися Давосу Сіворту, працювати в місцевій кузні Джендрі Баратеони і ховатися після втечі з Червоного замку Ар'є Старк.

І, нарешті, третій проект «Десять тисяч кораблів» (10,000 Ships) повідає про життя відважної королеви ройнаров Німера, після поразки в ройнаро-валірійской війні очолила результат свого народу з Ессоса на південь Вестерос, в Дорн.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Блошині Дно, Морський Змій і Німера - в роботі три приквела «Ігри престолів»