Лого https://uaserial.net

Disney+ готує серіал-переосмислення «Скарби нації» з латиноамериканкою в головній ролі

0
2 180

Минулої весни продюсер Джеррі Брукхаймер повідомив що в розробці у Disney+ знаходиться серіал по всесвіту дилогії «Скарб нації», і не покривив душею - сьогодні потоковий сервіс офіційно замовив зйомки 10-серійного першого сезону пригодницького серіалу, який, правда, сюжетно ніяк не пов'язаний з фільмами Ніколаса Кейджа.

Серіал візьметься за розкриття актуальних проблем самобутності, суспільства, історичного авторства і патріотизму. Про все це він повідає від імені 20-річної латиноамериканки Джесс Моралес. Разом з расово різноманітної командою друзів головна героїня відправляється в пригоду всього свого життя, щоб розкрити сімейну таємницю і відшукати втрачене скарб.

Режисуру довірили Світі Наїр ( «Кама Сутра: Історія кохання»). Сценарієм займуться автори першого фільму Маріанна і Кормак Уїбберлі; вони ж разом з Брукхаймером значаться виконавчими продюсерами проекту. Виробництвом займеться студія ABC Signature.

Між тим «Скарб нації 3» з Кейджем живе окремим життям - сценарієм триквела з минулої весни займається Кріс Бремнер ( «Погані хлопці назавжди»).

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Disney+ готує серіал-переосмислення «Скарби нації» з латиноамериканкою в головній ролі