Лого https://uaserial.net

Netflix закрив всі супергеройський серіали Marvel. Чому і що далі?

0
860

А Marvel у відповідь розпродає весь спільний реквізит і буде знімати такі проекти на іншому майданчику

Багато фанатів кіновсесвіту Marvel і любителі супергеройських серіалів встигли помітити, що останнім часом Netflix методично знімав з виробництва всі проекти, які стрімінговий сервіс створював на правах бренду Marvel Comics. Першими піддалися закриття такі оригінальні серіали, як «Шибайголова», «Люк Кейдж» і «Залізний кулак». Незабаром за ними пішли «Джессіка Джонс», «Каратель» і «Захисники». Тенденція була явною.

Для глядачів подія залишалося загадкою, так як медіа-гіганти не випускали офіційних заяв про те, що відбувається. У мережі раз у раз з'являлися нові фанатські теорії про причини закриття. Головною з них стала теза про те, що супергеройський серіали не користувалися на Netflix достатньою популярністю, вимагаючи при цьому великих бюджетів на спецефекти.

Проте, дана теорія є неспроможною по ряду причин. І хоча політика Netflix заперечує можливість розкриття інформації про конкретну кількість глядачів, теорію легко спростувати лише поглянувши на рейтинги шоу. Так, наприклад, за даними Rotten Tomatoes вийшов менше місяця назад (прим. Ред. - а саме 14 червня 2019) фінальний сезон «Джесіки Джонс» набрав 73% «свіжості» з 100 можливих. А серіал «Шибайголова» був оцінений IMDb в 8,7 балів за 10-бальною шкалою.

Варто відзначити, що на даний момент у виробництві Netflix не залишилося жодного оригінального серіалу Marvel. І, по всій видимості, на майданчик вони вже не повернуться, адже недавно представники Marvel заявили про те, що збираються виставити на аукціон і розпродати спільну власність, включаючи костюми і частина реквізиту, використані при зйомках серіалів. У числі іншого можна буде купити гардероб Шибайголови, толстовку з кульовими отворами, яка була на Люку Кейджа, а також маску Залізного кулака. Заявляється, що предмети будуть оригінальними і дійсно «вживаними», а не копіями речей з екрану. Що, безсумнівно, буде високо оцінений фанатами.

Предмети, виставлені на аукціон:

Початкова ціна предметів поки не розголошується, але за попередніми оцінками вона може стати досить високою. Наприклад, костюм Шибайголови першого покоління може обійтися в суму від 30 до 50 тисяч доларів або більше, в залежності від попиту покупців.

Схоже, що контракт на співпрацю між Netflix і Marvel добігає кінця. За його умовами Marvel не зможе використовувати персонажів спільних проектів в інших шоу протягом найближчих 2 років. Але вже заявлено, що виробництвом серіалів для Marvel надалі займатиметься новий онлайн-кінотеатр Disney +, запуск якого намічений на цей рік.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Netflix закрив всі супергеройський серіали Marvel. Чому і що далі?