Лого https://uaserial.net

«Дивні дива»: Відповіді на питання і пояснення 3 сезону

0
1 512

Все, що ви хотіли дізнатися про 3 сезоні серіалу «Дивні дива»

3 сезон серіалу «Дивні дива» нарешті вийшов на екрани і підірвав стрімінговий сервіс Netflix. Якщо ви теж не можете звикнути до світла після 8 години у блакитних моніторів, але при цьому все ще переживаєте через деяких неясностей і неточностей, ця добірка для вас!

Чому росіяни хотіли відкрити врата?

Ну, це ж типові Злі Російські. Стереотипи з кіно завжди виявляються праві. Крім того, Холодна війна між США і СРСР в самому розпалі. Судячи з усього, військові хочуть використовувати монстрів з вивороту як зброю проти своїх ворогів, і ні перед чим не зупиняться заради цього.

Куди більш важливіше дізнатися ...

Звідки російські дізналися про врата в Хокінс?

Шпигунство може бути найочевиднішим варіантом. Крім стандартних способів у нас ще є надприродні. Адже чим Поради гірше американців? У них цілком може бути ціла купа секретних лабораторій, наповнених дітьми на кшталт Оді, які можуть дізнатися будь-яку інформацію.

Є ще одна можливість, хоча ...

Доктор Бреннер дійсно мертвий?

Названий батько Одинадцять, який ставив на ній досліди, давно не з'являвся в сюжеті. Але якщо вірити шоураннер, Бреннер не тільки живий, але і продовжує свою страшну роботу. Злісний вчений міг би стати агентом СРСР і поділитися даними з ними. Це б пояснило схожість між апаратурою Бреннера і радянських вчених.

З'явилася і цікава теорія фанатів. Якщо ви бачили сцену після титрів 3 сезону, там згадується якийсь американець в полоні на станції в Камчатці. Деякі люди вважають, що це може бути Бреннер.

Чи правда шериф Хоппер помер?

Ми не бачили ні трупа, ні моменту розпаду Хоппера на палаючий попіл, так що, за законами телебачення, його не можна визнати мертвим на 100%. Теоретично, він міг би втекти за секунду до того, як Джойс повернула ключі. Є ймовірність і потрапити у ворота, випадково або навмисно, і залишитися в вивороту.

Проти цих припущень виступає думка, що виживання Хоппера звело б нанівець знамення скорботи Джойс і Оді і зворушливе прочитання листа в фіналі серії.

Чому в 3 сезоні не з'явилася «сестричка» Оді Калі?

Підліток, що володіє надздібностями, як і Оді, могла б допомогти команді в боротьбі проти величезного Демогоргон. Але, з огляду на, що сцени з бандою Калі в 2 сезоні були одними з найбільш неоцінених фанатами, на її сюжетну лінію навіть не посилалися в новому сезоні.

Який вік головних героїв в 3 сезоні?

У зв'язку з великою кількістю сцен поцілунків та інших відвертих натяків, глядачам цікаво, скільки років персонажам-дітям. Так ось, Оді, Макс і хлопчикам 13 років, а Ненсі, Джонатану і Стіву вже 18 років.

Чому магніти падали з холодильника Джойс?

На жаль, причина не в переслідує її примару Боба. Як пояснив учитель фізики зі школи хлопчиків, «ключ» вимагає велику кількість енергії, створюючи електромагнітне поле гігантських масштабів, яке і розмагнічує всі на своєму шляху.

Чому світло продовжував вимикатися по всьому місту?

Олексій, нехай земля йому буде пухом, розповідав, що для їх влаштування потрібно багато енергії, і її брали з міської електростанції. Так що світло продовжувало зникати під час випробувань пристрою.

Що за зелену рідину таємно постачали в торговий центр?

Ця смертельно небезпечна субстанція використовується для живлення пристрою. На щастя для наших героїв, вона відмінно роз'їдає метал і все, що завгодно, як кров ксеноморфа.

На кого схожа Робін?

Хто грає нову дівчину в команді з порятунку світу, колегу Стіва Робін? Деякі глядачі помітили зовнішню схожість прекрасної актриси з кимось знайомим. Це зрозуміло, тому що Майя Хоук є дочкою відомих акторів Уми Турман і Ітана Хоука.

Чому спогади Біллі виявилися важливі в результаті?

Фанати мали рацію, назвавши Біллі головним лиходієм сезону ще задовго до його виходу. Здавалося б, як пов'язані дитячі спогади і звільнення від Демогоргон? Але саме так Джойс вигнала монстра з розуму свого сина Уілла. Пам'ять Біллі про його минуле вплинула на хлопця. Його батько був жорстокий до дружини і сина, через що хлопчик озлобився на всіх навколо. Але ми бачимо, що в душі він зовсім не такий поганий, як здавалося. Його останніми словами Макс стало вибачення перед сестрою, і Біллі отримав прощення і спокутування. Його жертва дозволила Оді і її друзям дожити до вибуху «ключа» і перемоги над намагаються вбити їх монстром.

Що означало бачення Біллі після автомобільної аварії і нападу?

Намагаючись втекти з джерела, Біллі бачить має на його групу дивних людей, яку очолює ... його двійник. Він наказує йому втілити в життя побачене. Це досить заплутаний міраж, але його суть полягає в тому, щоб змусити Біллі зібрати людей, з яких можна було б зробити зомбі. Він послужив Демогоргон рекрутером. Саме тому Біллі стало це бачення.

Чому Одинадцять втратила свої сили?

Так як Оді є подобою супергероя з коміксів, це повинно було статися, так як подібний досвід характерний для багатьох з них. По всій видимості, на неї вплинув паразит, що засів в нозі, адже саме при його витяганні ми бачили застосування її здібностей в перший раз. Все дуже науково (і зовсім не обов'язково назавжди).

Який діагноз Дастіна, що позбавив його ключиць?

Коли необхідно залізти у вентиляційну шахту, Дастін говорить Стіву, що у нього немає ключиць, а тому він може втиснутися куди завгодно. До речі, вважається, що саме відсутність ключиць дозволяє кішкам пролазити скрізь, куди може поміститися їх голова. На жаль, Дастін не є котом, і не поміщається в вузьку вентиляцію цілком. Але даний діагноз, кледокраніальная дисплазія, що впливає на кістки і зуби на генетичному рівні, є у актора Гейт Матараццо, що зіграв Дастіна. Творці серіалу вписали це і в передісторію його персонажа.

Мертві чи захоплені в полон Демогоргон?

Так як їх тіла перетворилися в моторошний суп, щоб злитися з його тілом, немає ніякого способу повернути їх до життя.

Що сталося з маленьким Демогоргон, застряглим в нозі Одинадцять?
Після вилучення він залишився там, куди його відкинула Оді, а потім влився в тіло великого Демогоргон. Чи могли здатності Оді перейти до нього разом з паразитом?

Ми покинули Хокінс назавжди?

Незважаючи на драматичний переїзд в фіналі 8 серії, герої однозначно домовилися приїжджати в Хокінс на свята. Схоже, що сім'я Майка запросила Оді на Різдво. Чи можливо, щоб події ймовірного 4 сезони відбувалися в головний дитячих свято?

Уф, здається, все. Ми зробили, що могли, але завжди є шанс щось упустити. Задавайте питання в коментарях нижче та відповідайте на них самі! Розшифровку таємного коду російських ми вже обговорювали в окремій статті.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Дивні дива»: Відповіді на питання і пояснення 3 сезону