Лого https://uaserial.net

«Як уникнути покарання за вбивство» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
977

Коли відбудеться дата виходу 6 сезону серіалу «Як уникнути покарання за вбивство»

5 сезон «Як уникнути покарання за вбивство» завершено, і шанувальникам дуже хочеться дізнатися подальшу долю улюбленого серіалу. Ми зібрали все, що на даний момент відомо про 6 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і цікавою інформацією!

Про що серіал

Професор Анналіза Кітінг - блискучий адвокат. Вона викладає у студентів дисципліну під назвою: «Як уникнути покарання за вбивство». Але ті навіть не підозрюють, що незабаром їм доведеться застосувати свої знання в цій галузі в реальному житті ...

У головній ролі знялася володарка премій «Еммі» і «Оскар» Віола Девіс, яка втілила на екрані образ геніальної і загадкової Анналіза Кітінг. У той час як в перші роки акторський авторитет Девіс був основним аргументом маркетологів, в подальшому на чільне місце, як у багатьох серіалах-довгожителів, встав акторський ансамбль, в який входять Біллі Браун, Альфред Енох, Джек Фалаха, Карла Соусу, Кеті Фіндлей і інші.

Дата виходу 6 сезону

Знаменитий серіал офіційно продовжений на наступний рік! Канал ABC почав роботу над продовженням разом з іншим серіалом Шонди Раймс «Анатомія пристрасті» і спін-оффом «Пожежна частина 19». «Як уникнути покарання за вбивство» забезпечує стабільні рейтинги для вечірнього показу по четвергах і проводиться безпосередньо ABC, так що це рішення було очевидним.

У минулому році серіал повернувся на екрани у вересні, так що можна очікувати приблизну дату виходу 6 сезону восени 2019 року. Ми повідомимо, як тільки стане відомо більше!

Що вам хотілося б побачити в наступному сезоні? Залишайте свої побажання і пропозиції в коментарях нижче, а також не забудьте залишити відгук на серіал, щоб допомогти іншим користувачам з вибором шоу для перегляду!

Оновлене 12 липня

Стало відомо, що шостий сезон серіалу «Як уникнути покарання за вбивство» стане останнім і буде складатися з 15 епізодів. Прем'єра фінального сезону відбудеться 27 вересня.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Як уникнути покарання за вбивство» 6 сезон: дата виходу і перші подробиці