Лого https://uaserial.net

У фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» є пасхалка на «Агента Картер»?

0
1 133

У «Людині-павуку: Далеко від дому» знайдена відсилання на серіал Marvel «Агент Картер»?

«Людина-павук: Далеко від дому» очікувано став однією з головних новинок цього літа на великих екранах. Фанати Marvel, звичайно, тут же почали під мікроскопом розглядати кожен піксель фільму на предмет відсилань, пасхалок і прихованих смислів, адже саме він, за чутками, завершує 3 фазу кіновсесвіту.

У фільмі у Пітера Паркера з'являється новий штучний інтелект, залишений в подарунок від Тоні Старка. Назва ЕДІТ наштовхнуло багатьох шанувальників на думку, що це може бути відсиланням на героїню, показану в серіалі «Агент Картер». Едіт Оберон була дівчиною Говарда Старка, батька Тоні, з якої він якраз розлучився. Інших героїнь з таким ім'ям у кіновсесвіту не виявлено, так чому ЕДІТ назвали саме так?

Сценаристи фільму Кріс Маккенна і Ерік Соммерс дали офіційну відповідь: ЕДІТ не є пасхалка на агента Картер або Едіт Оберон. Насправді, абревіатура розшифровується як фраза «Навіть будучи мертвим, я залишаюся героєм». Цілком у дусі Залізної людини і його іскрометного почуття гумору, чи не так?

Сама агент Пеггі Картер, а також Джарвіс з серіалу, з'являлися зовсім недавно у фільмі «Месники: Фінал». А недавно Ноа Шнапп з серіалу «Дуже дивні справи» розкрив свою зоряну закоханість серед акторів «Людини-павука: Далеко від дому»!

Ви розчаровані тим, що чутки про відсилання не підтвердилися, і чи сподобався вам новий фільм від Marvel? Дайте знати в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » У фільмі «Людина-павук: Далеко від дому» є пасхалка на «Агента Картер»?