Лого https://uaserial.net

«Містер Робот» завершиться на 4 сезоні? офіційне підтвердження

0
781

Про це журналістам повідомив актор Крістіан Слейтер, а потім і телеканал USA Network

Схоже, пора прощатися з містером Алдерсоном і його таємним товариством. За словами одного із зірок шоу, «Містер Робот» може піти на металобрухт після 4 сезони.

В даний час Сем Есмейл і його сценаристи знову поринули в світ хакерства і революцій. Виконавець головної ролі Рамі Малек підтвердив повернення, як і його екранний батько Крістіан Слейтер. В інтерв'ю, присвяченому виходу його нового фільму «Дружина», Слейтер розповів наступне:

Так, 4 сезон, і я вірю, що він стане завершальним. Сем завжди говорив, що кінець настане приблизно в цьому відрізку часу, і він не хотів продовжувати зйомки, якщо зникне іскра натхнення. Поняття не маю, як все закінчать сценаристи, так що буде, на що подивитися.

Знімальний процес розпочнеться в листопаді. Поки Есмейл не дав ніяких коментарів щодо висловлювання Слейтера.

З самої прем'єри серіал став улюбленцем критиків і глядачів, отримавши безліч престижних нагород, включаючи «Еммі» за кращу чоловічу роль. Всі зірки минулих сезонів будуть задіяні в можливому фіналі: Портия Даблдей, Карлі Чайкін, Грейс Гаммер, Мартін Волстром, Майкл Крістофер, Бредлі Дерріл Вонг і Боббі Каннавале.

Залишайтеся-з-намі.exe

Оновлене 29 серпня

USA Network офіційно оголосив про закриття улюбленого російськими хакерами серіалу. «Містер Робот» покине нас після наступного 4 сезони. Попереду 12 епізодів, виробництво яких почнеться в січні. Прем'єра відбудеться в 2019 році, швидше за все, восени.

Оновлене 29 квітня

Фінальний четвертий сезон серіалу «Містер Робот» вийде у форматі одного довгого різдвяного епізоду. Про це розповів творець серіалу Сем Есмейл. Також за його словами, події розгорнуться за тиждень до Різдва 2015 року. Дата виходу поки не називається.

Оновлено 18 липня

У Мережі з'явилося перше превью фінального сезону «Містера Робота». Продовження вийде на екрани восени цього року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Містер Робот» завершиться на 4 сезоні? офіційне підтвердження