Лого https://uaserial.net

По грі Warhammer 40,000 знімуть серіал

0
672

Сценаристом проекту виступить шоураннер «Людини у високому замку» Френк Спотніц

Творець «Людини у високому замку» Френк Спотніц виступить шоураннер і продюсером серіалу у всесвіті Warhammer 40,000. Він адаптує цикл Дена Абнетт «Інквізитор Ейзенхорн», до якого входять три романи: «Ордо ксенос», «Ордо Маллеус» і «Ордо Еретікус» і стане першим високобюджетним телепроектом по франшизі.

Перший роман був опублікований в 2001 році і розповідав про Грегора Ейзенхорн, який разом зі своїми підручними веде боротьбу з ворогами Імперіума Людства.

Warhammer 40,000 - настільна гра-варгейм, розроблена і видавана британською компанією Games Workshop, дія якої відбувається в похмурої технофентезійной, космооперной вигаданому всесвіті. Гра була створена Ріком Прістлі і Енді Чамберс в 1987 році. Стиль світу всесвіту Warhammer 40,000 близький до футуристично-готичному фентезі.

Однією з найбільш характерних рис світу є численні алюзії на відомі історичні події та міфи різних часів. Відображаються образи багатьох народів і культів світу, що мають давній характер походжень людських суспільств і взагалі пов'язаних з людством. Серед міфологічних джерел можна назвати міфидревніх народів: Греції, Риму, Персії, Скандинавії, Русі, Єгипту і різні окультні вчення інших народів. Серед історичних - майже вся історія людства, від найдавніших часів і до ще не втіленого майбутнього, яким його описують фантасти.

Керівники Games Workshop, Спотніц і Абнетт заявили, що дуже раді попрацювати разом і «перенести на екран цю дивовижну сагу». Автор романів сподівається, що творці серіалу збережуть неоднозначний образ головного героя.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » По грі Warhammer 40,000 знімуть серіал