Лого https://uaserial.net

Серіал «Снігобур» з Дженніфер Коннеллі: актори, дати і новини

0
2 270

Постапокаліптичний трилер південнокорейського режисера Пон Чжун Хо «Снігобур» з Крісом Евансом і Тільда Суїнтон в головних ролях стане серіалом на TNT

Культовий голлівудський фільм «Снігобур», заснований на серії французьких графічних новел, знайде телеадаптацію на каналі TNT. Акторський склад майбутнього серіалу не менш значний: у ньому знімуться оскароносна Дженніфер Коннеллі, лауреат премії «Тоні» і номінант на «Греммі» Давид Діггс, відома за фільмом «Брудна любов» Кеті МакГіннесс, Шейла Ванд ( «Операція" Арго "»), а також переможниця «Тоні» і номінантка на "Греммі" Ліна Холл і багато інших. Сценарій до серіалу напише Джош Фрідман, який працював над «Війною світів» і «Чорною орхідеєю».

Сюжет футуристичен і, за словами Фрідмана, «глибокодумністю і має в собі все, що необхідно хорошою фантастиці»: людство придумало спеціальний пристрій, який дозволить змінити клімат планети на краще. Але замість сподіваного раю трапився крижаної пекло - настала вічна зима, настільки люта, що навіть пристосовані до холоду тварини загинули. Єдині вижили люди сіли на поїзд, які їздить по колу і таким чином виробляє тепло для пасажирів. Але, як і в будь-якому поїзді, тут є перший клас, а є місця для самих небагатих жителів поїзда.

«Наукова фантастика - ідеальний сеттинг для обговорення актуальних проблем нерівності за ознаками раси, статі і класу за допомогою продуманої захоплюючої історії», - вважає виконавчий віце-президент TNT Сара Обрі.

Багато десятиліть останні залишки людства живуть на цьому поїзді, де соціум склався в вкрай жорстку систему, в якій пасажири першого класу купаються в розкоші день за днем, в той час як людям з останніх вагонів нічого їсти, а найголовніше, час від часу солдати з привілейованих вагонів приходять сюди, щоб назавжди забрати дітей бідняків для невідомих цілей. Головні герої фільму, одні з знедолених, повстають проти тиранії і вирішують поговорити з начальником поїзда. Але щоб дійти до першого вагона, їм доведеться пройти через весь склад ...

Оновлене 23 січня

Стало відомо, що серіал позбувся шоураннер - Джош Фрідман покинув «Крізь сніг» через творчі розбіжності. Заміна йому поки не знайдена, і реалізація проекту під великою загрозою.

Оновлене 28 лютого

Телесеріал на основі фільму «Крізь сніг» знайшов нового шоураннер! Ним став Грем Менсон ( «Темне дитя»). Проект знову на плаву і поки знаходиться в стадії виробництва.

Оновлено 2 липня

Серіал «Крізь сніг» покинув режисер Скотт Дерріксон ( «Доктор Стрендж») через розбіжності з новим шоураннер Гремом Менсоном. Дерриксон відмовився перезнімати пілотний епізод відповідно до бачення Менсона. Дерріксона найняли зняти пілот від шоураннер Джоша Фрідмана, але коли він покинув проект, режисер вирішив, що бачення нового шоураннер недостатньо креативне.

«72-сторінковий сценарій пілотного епізоду« Крізь сніг »від Джоша Фрідмана - краще, що я коли-небудь читав. Пілотна версія, яку я зробила з цього сценарію, може бути моєю найкращою роботою. Новий шоураннер бачить шоу абсолютно іншим. Я відмовився від таких перес'емок », - написав режисер у своєму Твіттері.

Фанати відразу ж висловили Дерриксон свою підтримку. Вони заявили, що були б раді побачити обидві версії сценарію і першого епізоду шоу.

Оновлене 12 липня

Серіал недовго залишався без режисера! Посада зайняв Джеймс Хос, відомий по роботах у «Аліеністе», «Чорному дзеркалі», «Докторі Хто» і «Мерліна». Так що процес рішуче підбирається до зйомок. Подивимося, коли будуть оголошені виконавці інших ролей.

Оновлене 15 травня

Серіал «Крізь сніг» отримав дату виходу. Прем'єра відбудеться навесні 2020 року. Крім того, телеканал TNT продовжив серіал на другий сезон ще до прем'єри першого.

Оновлене 19 липня

Вийшов перший тизер майбутнього постапокаліптичного серіалу, який виглядає вельми багатообіцяюче. Чекаємо інших новин про цікаву новинку.

Оновлене 6 жовтня

З'явився новий епічність тизер ремейка в форматі анімації:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Серіал «Снігобур» з Дженніфер Коннеллі: актори, дати і новини