Лого https://uaserial.net

Чому «Дивні дива» не номіновані на премію «Еммі»?

0
728

Причина, по якій серіал «Дивні дива» не взяли на «Еммі» 2019

З моменту прем'єри в 2016 році «Дивні дива» залишається одним з найпопулярніших серіалів Netflix як серед глядачів, так і у критиків. На додаток до свого успіху серіал також отримав чимало нагород, в тому числі відому SAG Award. Нещодавно вийшов 3 сезон зберігає планку якості, тільки розпалюючи чутки і спекуляції на тему його майбутніх статуеток. Так що, коли був опублікований повний список номінантів на премію «Еммі» цього року, багато фанатів виявилися не на жарт розчаровані відсутністю в ньому улюбленого шоу.

Однак обумовлено така неувага престижної нагороди до головного поверненню літа серед серіалів банальними рамками допустимих термінів. Справа в тому, що в число номінантів року потрапляють тільки ті шоу, які вийшли в період з 1 червня 2018 року по 31 травня 2019 року. Так як 3 сезон «Дуже дивних справ» показали тільки в липні, він виявився за межами строків цього року.

Це означає, що «Дуже дивні справи» зможе поборотися за «Еммі» (і напевно що-небудь виграти) в наступному 2020 році. Нагадаємо, що перші 2 сезони серіалу були номіновані в одних і тих же 5 категоріях: «Видатний драматичний серіал», «Видатний актор другого плану в драматичному серіалі» (Девід Харбор), «Видатна актриса другого плану в драматичному серіалі» (Міллі Боббі Браун ) і «Видатний режисер драматичного серіалу» і «Видатний сценарій для драматичного серіалу» (брати Метт і Росс Даффер).

А ви розчаровані тим, що доведеться чекати так довго, щоб дізнатися, які нагороди дістануться «Дуже дивним справах»? Діліться думками в коментарях нижче! Хто знає, можливо, 4 сезон вийде раніше, ніж відбудеться наступне «Еммі», яке зазвичай проходить у вересні.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Чому «Дивні дива» не номіновані на премію «Еммі»?