Лого https://uaserial.net

«Пацани»: фінальний трейлер супергероікі від творців «надприродного» і «Проповідника»

0
748

Ерік Крипкая («Надприродне») і Сет Роген («Проповідник») випустять супергеройську драму

Компанія Amazon оголосила про яскравий 8-серійний проект, який вийде на екрани в 2019 році.

Адаптація коміксу «Пацани» Гарту Енніс (автора коміксу «Проповідник») і Даріка Робертсона про темномний і небезпечний світ супергероїв, які стали заручниками своєї популярності, виходив з 2006 по 2008 роки. Супергерої Енніс і Робертсона загрузли в пороках і жадобі слави, і тому легко можуть віддати перевагу порятунку планети розваги або фотосесію. Тоді на передній план виходить загін ЦРУ, відомий як Пацани, щоб наглядати за недбайливими героями.

Розмови про екранізацію у вигляді повнометражного фільму велися з 2008 року, але припинилися в 2013.

Зйомки серіалу почнуться навесні 2018 року.

Оновлене 19 січня

Знайдено актори на головні ролі майбутнього хіта! Ерін Моріарті ( «Капітан Фантастик») виконає роль метальниця блискавок Старлайт, до неї приєднаються Ентоні Старр ( «Американська готика») в ролі лідера загону «Сімка», Домінік МакЕлліготт ( «Одного разу в Ірландії») зіграє одну з учасниць Сімки Королеву Медб, Чейс Кроуфорд ( «Пліткарка») - ще один учасник на прізвисько Глибина, Джессі Ашер ( «Каяття вижив») стане швидше поїзда в ролі швидкісного супергероя, а Натан Мітчелл ( «Я - зомбі») одягне маску майстри бою Чорного Нуар.

Оновлено 24 липня

З'явився фінальний трейлер «пацанів», які виходять вже 26 липня! Обов'язково оцініть нові супергеройські костюми і уявлення головних персонажів:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Пацани»: фінальний трейлер супергероікі від творців «надприродного» і «Проповідника»