Лого https://uaserial.net

Зірка «Дивні дива» Девід Харбор зіграє Олексія у фільмі про «Чорної вдови» ?!

0
713

Девід Харбор з серіалу «Дивні дива» стане російським Олексієм в сольному фільмі Чорної вдови Marvel

Як стало відомо на Комік Коне в Сан-Дієго, Девід Харбор з «Дивні дива» стане одним з акторів майбутнього сольника «Чорної вдови»!

На цей раз серіальний шериф Хоппер зіграє якогось Олексія Шостакової, російську версію Капітана Америки. У фільмі про Чорну вдову очікується чимало російських персонажів, як і вона сама, а кар'єра Харбора пішла в гору завдяки популярному серіалу, і тому в анонсі немає нічого дивного.

Однак шанувальники по-справжньому вражені дуже дивним збігом. Як ми знаємо, російських імен (неважливо, запозичених чи ні) багато, але Харбор чомусь дісталася саме роль Олексія. Справа в тому, що в 3 сезоні безумовним улюбленцем фанатів став російський учений на ім'я Олексій, зіграний Алеком Утгоффом. У Твіттері в його честь навіть придумали свято. Збіг, або у всьому винні росіяни хакери? Інтернет прямо зараз намагається знайти відповідь на це питання, проігнорувавши висміювання стереотипів і «журавлини» в самому серіалі!

Наташа Романофф, більш відома як супергероїня Чорна вдова, була однією з команди Месників, і їй нарешті зважилися відвести власний фільм. «Чорна вдова» буде відкривати нову 4 фазу Marvel, в ній повинен з'явитися Соколине Око і, імовірно, розкритися таємниця їх спільного пригоди в Будапешті, що вже став мемом.

Поки нічого конкретного про персонажа Харбора не повідомляється, але нам досить усього лише імені, щоб відчути біль втрати з 3 сезону «Дивні дива». Серіал повернеться на екрани з 4 сезоном, а новий фільм Харбора вийде 1 травня 2020 року.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Зірка «Дивні дива» Девід Харбор зіграє Олексія у фільмі про «Чорної вдови» ?!