Лого https://uaserial.net

Про Джона Уіка знімають серіал: дата виходу і перші подробиці

0
740

Режисер кіноділогіі «Джон Уік» Чад Стахелскі в інтерв'ю порталу Indie Wire розповів, як йдуть справи з серіальним відгалуженням франчайза, про який вже заходила мова в цьому січні

За словами кіносправи, проект під назвою «Готель "Континенталь"» знаходиться в активній розробці, компанія Lionsgate покладає на нього великі надії і не збирається відкладати справу в довгий ящик:

Вони все дуже добре продумали: серіал тісно пов'язаний з фільмами, розповідає про найманців з «Континенталя» на всій земній кулі, показує, як люди потрапляють в цей світ і як в ньому освоюються. В цьому плані сериальная частина Всесвіту «Джона Уіка» виключно обширна, і все, що я встиг про неї дізнатися, мені дуже подобається.

У світі крутого найманця Джона УІКа, якого грає Кіану Рівз, міжнародна мережа готелів «Континенталь» займається обслуговуванням найманих вбивць при найсуворішому умови, що ніхто з цих особливих мешканців не береться виконувати замовлення на території готелю. На думку Стахелскі, серіал відкриває нескінченну кількість можливостей в описі захоплюючих доль смертельно небезпечних клієнтів «Континенталя».

До того ж режисер обмовився про присутність самого Джона УІКа в багатосерійному спін-офф:

Вважаю, він там з'явиться, адже це його світ. Однак центральною фігурою серіалу буде не Джон Уік.

На жаль, компанія Lionsgate поки не розкриває, яка роль відведена Уіку в серіалі, так само як і не оголошує ім'я автора, зайнявся сценарієм проекту. Однак Стахелскі запевнив, що ця людина «дуже хороший шоураннер». Залишається повірити йому на слово. Сам режисер планує зосередитися на зйомках третього фільму про УІКа, але сподівається по можливості зняти хоча б пару епізодів в майбутньому серіалі.

Оновлене 13 січня

Телеканал Starz офіційно замовив у виробництво серіал про найманих вбивць з всесвіту фільмів про Джона УІКа під назвою «Континенталь».

Оновлене 27 липня

Стало відомо, що серіал буде приквелом до фільмів! Він розповість про події, що передували відомим нам пригод Джона. Також анонсована приблизна дата виходу, яка не дуже втішна. Керівництво Starz стверджує, що серіал не вийде до 4 фільму про Джона Уіке, незважаючи на те, що на нього чекають не раніше ніж через 2 роки. Цілком ймовірно, що вони з'являться на екранах одночасно, як раніше було з серіалом з франшизи «Судна ніч».

Саме це заважає творцям оголосити, чи з'явиться сам головний герой в серіалі, адже невідомо, чим завершиться для нього 4 фільм. На щастя, Кіану Рівз буде щонайменше в числі продюсерів серіалу. Ми продовжимо тримати вас в курсі подій про це багатообіцяючому проекті!

Джерело: kg-portal

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Про Джона Уіка знімають серіал: дата виходу і перші подробиці