Лого https://uaserial.net

«Карнівал Роу» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці

0
659

Коли відбудеться дата виходу 2 сезону серіалу «Карнівал Роу»

Серіал «Карнівал Роу» виявився продовжений на наступний рік ще до виходу 1 сезону! Тому ми зібрали все, що на даний момент відомо про 2 сезоні, щоб поділитися з вами самої перевіреної і актуальною інформацією.

Чи варто дивитися «Карнівал Роу»

Головними зірками є Орландо Блум і Кара Делевінь, вони грають детектива-людини і фею, які взяли слід небезпечного і невідомого досі чудовиська. Сюжет розгортається в фентезійному світі, що нагадує вікторіанську епоху, який виділяється присутністю магічних створінь, недолюблюють людьми. І без того крихкий мир погрожує розвалитися на частини, якщо герої не знайдуть того, хто стоїть за низкою вбивств.

Стрімінговий сервіс придбав права в 2015 році. Раніше проектом займався сам Гільєрмо дель Торо, який також став співавтором сценарію, заснованого на оповіданні Тревіса бичем 2005 року. Відомому режисерові довелося піти зі звичного поста, однак він як і раніше залишається продюсером серіалу.

Частково серіал на перший погляд нагадує «Аліеніста» (або будь-який інший детектив в історичних декораціях), змішаного з «Одного разу в казці» (або будь-яким іншим серіалом, в якому присутні міфічні створення, що живуть пліч-о-пліч з людством), і це не може НЕ підкуповувати глядача. Критики поки що відгукуються про шоу позитивно, хоча, зрозуміло, слід дочекатися прем'єри, щоб побачити всю картину відгуків. Так чи інакше, «Карнівал Роу» обіцяє стати однією з кращих новинок цього літа, особливо якщо враховувати, що останнім часом Amazon випускає тільки хіти. Ви можете подивитися трейлер 1 сезону з Комік Коне в Сан-Дієго тут.

Дата виходу 2 сезону

«Карнівал Роу» офіційно отримав продовження на 2 сезон! По всій видимості, Amazon по-справжньому вірить в серіал і його успіх. Можна припустити, що продовження не буде до літа-осені 2020 року, хоча цілком можливі і більш серйозні затримки. Ми будемо тримати вас в курсі і обов'язково відновимо інформацію, як тільки стане відомо більше!

Нагадаємо, що 1 сезон цілком вийде на екрани 30 серпня. Не забудьте залишити відгук на серіал, щоб розповісти всім про його достоїнства і недоліки і поділитися своїми враженнями в коментарях нижче.

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Карнівал Роу» 2 сезон: дата виходу і перші подробиці