Лого https://uaserial.net

Вийшов перший тизер «Володар перснів» з оголошенням всіх творців від сценаристів до дизайнерів

0
669

У першому промо-відео стала відома команда зі створення серіалу «Володар перснів» від Amazon

Самий таємничий серіал з очікуваних обзавівся довгоочікуваної і дуже детальною інформацією у вигляді невеликого і докладного відео!

Стрімінговий сервіс Amazon Prime випустив тизер, нарешті порушив мовчанку. У ньому представлені всі, хто будуть займатися майбутнім серіалом, починаючи від сценаристів і закінчуючи ілюстраторами і костюмерами:

Відео стилізовано під процес написання книги, тільки в якості наступника роману Дж.Р.Р. Толкієна виступив сценарій серіалу. Тут глядачам надано рідкісний шанс познайомитися з тими, хто зазвичай залишається за кадром. Крім імен та осіб, можна дізнатися про основні проекти людини, адже безвісні не працюють над таким серіалом.

Фанатам трилогії Пітера Джексона напевно буде цікавий той факт, що художник-ілюстратор Джон Хоу займеться і майбутньої новинкою Amazon, а шанувальникам оригінальної серії книг сподобається участь Тома Шиппі, відомого дослідника творчості Толкієна, який стане консультантом. Виходячи з цього, можна не сумніватися, що до обох джерел поставляться з великою повагою.

Нагадаємо, що серіал обіцяє стати одним з найдорожчих в світі. За сюжетом він буде передісторією Братства Кільця. Вже створена інтерактивна карта Середзем'я і оголошені шоураннер і режисери. Раніше йшлося про те, що сам нащадок письменника особисто допоможе в створенні, але поки невідомо, як саме. Зйомки пройдуть в Новій Зеландії, як і в фільмах Джексона.

А ви чекаєте повернення фентезійного дива на екрани, або вважаєте екранізації темними справами Саурона? Діліться думками і очікуваннями в коментарях нижче!

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » Вийшов перший тизер «Володар перснів» з оголошенням всіх творців від сценаристів до дизайнерів