Лого https://uaserial.net

«Втікачі» 3 сезон дата виходу

0
921

Коли відбудеться дата виходу 3 сезону серіалу «Втікачі»

В Мережі з'явився 2 сезон серіалу «Втікачі» цілком, і шанувальники вже завмерли в нетерпінні новин про 3 сезоні. Кому, як не нам випадає честь зібрати все, що на даний момент відомо про продовження серіалу на Hulu!

Про що серіал

«Втікачі» зняті за коміксами Marvel і розповідають про компанії підлітків, які несподівано для себе дізнаються, що їхні батьки - суперлиходії. Тільки діти можуть зупинити зловмисників, і тому втікачі об'єднуються в супергеройський команду, щоб дати відсіч батьківської «опіки».

Дата виходу 3 сезону

На жаль, на сьогоднішній день ніякої інформації про продовження серіалу на наступний сезон не надходило. Хорошим знаком може вважатися те, що оголошення 2 сезону також з'явилося не відразу після прем'єри.

Серіал однозначно розраховує на 3 сезон, судячи з кліфгенгер, яким закінчується. І критики, і глядачі в один голос скажуть, що він його заслуговує. Підліткова драма про проблеми батьків і дітей в супергеройському сеттинге є одним з найсильніших діючих шоу Marvel.

Крім того, нам ще належить побачити кросовер між «втікачі» і іншим серіалом Marvel «Плащ і Кинджал». Інформацію про об'єднання супергероїв підтвердив шоураннер останніх.

А що ви думаєте про кінцівці 2 сезону? Залишайте свої коментарі та питання, а також відповіді на них, в коментарях нижче!

Оновлене 25 березня

Серіал «Втікачі» офіційно продовжили на третій сезон, який буде складатися з 10 серій. Ймовірно, прем'єра відбудеться в кінці цього року.

Оновлене 28 липня

Вийшов довгоочікуваний тізер 3 сезону, в якому стала відома точна дата виходу. Продовження з'явиться на екранах 13 грудня!

Оновлено 18 листопада

3 сезон підтверджений в якості фінального для серіалу. З'явився новий тизер 3 сезону «Втікачів»:

Автор: Юлія Будріна
Відгуків 0
Введите два слова, показанных на изображении:*
UASERIAL » Новини » «Втікачі» 3 сезон дата виходу